Popjes in vintage kleertjes

Ketting met popje
bol.com

Prachtige miniatuur poppetjes in een retro of vintage jurkje of jasje, met bijpassende schoentjes en een handtasje waar misschien wel een piepkleine i-phone in zit.

En die zitten dan ook nog eens aan een mooie ketting zodat je ze niet kwijt raakt. Weer eens wat anders dan dat zilveren medaillon met een foto van je koelkast.

Hieronder stel ik er alvast een paar voor:

(Klik op de afbeelding om naar de popjeswinkel te gaan)

Zilveren hanger met popje
bol.com

Ketting met popjeshanger

Ketting met popjeshanger in vintage jurk, een tasje in de hand en leuke pumpjes aan de voeten. Gewicht: ca. 27 gram. Materiaal: Staal. Afmetingen: ketting ca. 74 cm lang en pop ca 3 cm. Kleur: Staal/beige/groen. Wordt geleverd in een mooi sieradenzakje.

Ketting met popje
bol.com

Popjesketting met vintage jurkje

Popjesketting met popjeshanger in vintage jurk, een tasje in de hand en leuke pumpjes aan de voeten. Gewicht: ca. 32 gram. Materiaal: Staal. Afmetingen: ketting ca. 66 cm lang en pop ca 3 cm. Kleur: Staal/beige/bruin. Wordt geleverd in een luxe stoffen sieradenzakje.

Hangerpopje
bol.com

Halsketting met popje

Halsketting met popjeshanger in jurk, een tasje in de hand en leuke pumpjes aan de voeten. Gewicht: ca. 32 gram. Materiaal: Metaal. Afmetingen: ketting ca. 66 cm lang en pop ca 10 x 2 cm. Kleur: Goudkleurig/beige/bruin.